Menu
Your Cart

Rólunk

Tisztel Partnerünk!

A Balu 2001 Kft. több mint  két évtizede szállítja serlegeit, érmeit, plakettjeit különböző díjkiosztó ünnepségekre és sporteseményekre. Kreatív, rugalmas és szakértő munkatársainkkal elértük, hogy számos önkormányzat, sportegyesület és egyéb gazdálkodó szervezet lett törzsvásárlónk, számuk folyamatosan növekszik az ország határain belül és kívül egyaránt.

Évente megújuló választékunk egy 185 oldalas igényes katalógusban jelenik meg, amelyből vevőink könnyen kiválaszthatják és megrendelhetik a nekik leginkább tetsző serlegeket, díjakat. Az elmúlt időszakban az olimpiai sportágak szakszövetségeinek, közintézményeknek, iskoláknak készítettünk érmeket, kupákat és sportszobrokat. Kedvezményes áron kínálunk megoldásokat minden sportágban, nagyobb mennyiség esetén akár ingyenes feliratozással is. 

Üzletünk helyi raktára is rendelkezésre áll, de ha nem talál megfelelő, azonnal megvásárolható díjat, akkor a szerdáig leadott megrendelése már hétfőn megérkezhet.

A mögöttünk álló külföldi partner 3.6 millió Euro értékű árukészlete és 4500 négyzetméteres raktára lehetővé teszi, hogy bármilyen mennyiségi és minőségi igényt, a legrövidebb idő alatt kiszolgáljunk.  

A kapcsolódó szolgáltatásokat (pl. gravírozás, színes nyomás, szitázás, stb.) magas színvonalú technikai felszereltséggel végezzük saját műhelyünkben,  Budapesten.

Üdvözlettel: 

A serlegbolt csapata

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozat.