Menu
Your Cart

Vásárlás menete

Kedves Vásárlók!

A vásárlás menete - rendelés:

1. A webáruház termékeinek megtekintéséhez, valamint megvásárlásához regisztráció nem szükséges.

2. A megfelelő termék kiválasztása után (legyen az az előnézeti, vagy akár a részletes nézetben) a terméket a "Kosárba" gomb megnyomásával belehelyezheti a virtuális kosarába. A rendszer automatikusan a kosarának tartalmához irányítja Önt, ahol eldöntheti, hogy további termékeket kíván-e még vásárolni, vagy tovább menne a "Kasszához". A későbbiekben a bal oldalon megjelenő "Kosár tartalma" felirattal ugyancsak eljuthat kosarának tartalmához, ahol részletes információkat láthat a kiválasztott termékről/termékekről.

3. Érvényes megrendelést kizárólag rendelési formulában kért adatok pontos megadásával lehet kezdeményezni. Az adatok kitöltését követően a rendszer lehetővé teszi a kiválasztott termék megrendelését („Rendelés véglegesítése”). Sikeres megrendelést a rendszer „Sikeres rendelés” szöveggel jelzi, majd a rendelés során megadott e-mail címre elküldi a rendelés adatait.

4. A rendelés rögzítését követően, rendelés beérkezésének napján vagy legkésőbb az azt követő első munkanapon a webáruház e-mail útján elküldi a megrendelés visszaigazolását, vagy a megadott telefonszámon felkeresi Önt.

5. Amennyiben a visszaigazolás vagy megkeresés nem történne meg a fent jelzett időn belül, akkor a Vásárlónak lehetősége van a webáruház ügyfélszolgálatán felvilágosítást kérnie az e-címre küldött levél útján, vagy telefonon munkanapokon 9:00 és 17:00 óra között, a (+36 1) 3610 007-es telefonszámon.

6. Az Ön által megrendelt terméket ill. termékeket a "MIXPAKK" futárszolgálat  juttatja el a leadott rendelés napját követő 2-5 munkanapon belül, melyet átvételkor készpénzben kell kifizetni!

7. Szállítási ajánlatok:

A kiszállítást a "MIXPAKK" futárszolgálat vagy alvállalkozója végzi 08:00 - 17:00 között, hétköznapokon a megrendelést követő 48 órán belül.

A szállítás díja bruttó 30.000 Ft felett ingyenes, ez alatt 1.600 Ft/csomag.

8. Ezután nincs más dolga, csak türelmesen várni a futárra, aki házhoz szállítja az Ön által választott órát.

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozat.